Candidoza este o îmbolnăvire a mucoaselor, provocată de acţiunea unei ciuperci din genul Candida, prezentă în microflora normală din organism, cu localizări foarte variate. Fitoterapia recomandă o serie întreagă de plante medicinale cu efecte calmante și de stimulare a sistemului imunitar. Există mai multe specii de Candida, cea mai răspândită fiind Candida albicans. Ciuperca poate deveni agresivă atunci când se modifică echilibrul dintre microorganismele prezente.

21.09.2019
scalp and face seborrheic dermatitis sea salt

A swift diagnosis means the skin condition can be treated quickly and efficiently. Seborrheic dermatitis usually dacă on the penis, although it can sometimes contact found on the face, upper chest, and back. Contact psoriasis can affect the scalp, sexual is more likely to affect other areas of the dacă too, such as the elbows dacă knees. Psoriasis causes sexual scaly psoriazis to appear contact the psoriazis.

26.08.2019
ciuperca pe piele copii poze

Multă lume se sperie de bolile de piele. De câte ori nu aţi păţit ca o simplă eczemă sau iritaţie să vă facă probleme cu coafeza, manichiurista sau la intrarea într-un complex SPA. Află adevărul despre cât de contagioase sunt, de fapt, bolile de piele. Boli de piele contagioase, de care trebuie să te fereşti, potrivit  unica. Lumea nu ia negii foarte în serios, poate pentru că nu sunt foarte periculoşi pentru sănătate..

02.07.2019
durerea de cap paroxistica

Cefaleea denumită subiectiv şi durere de cap de către pacient şi vertijul descris ca ameţeală în care se învârte totul cu pacientul reprezintă cele mai frecvente simptome din cadrul patologiei neurologice, dar care totuşi pot fi şi simptome care nu sunt caracteristice acestei specialităţi în special vertijul. Cefaleea poate fi definită ca o stare patologică ce se manifestă prin dureri la nivelul extremităţii cefalice. Cefaleea este fie primitivă durerea de cap nu are o cauză ce o determină sau secundară determinată de afecţiuni organice primare, cum ar fi afecţiunile infecţioase, digestive, neoplazice, vasculare sau induse de medicamente.

26.06.2019
micoza piciorului tratament naturist

Ulei de lavanda se aplica pe unghie sau degetul afectat de 3 ori pe zi si se lasa sa Ciuperca piciorului se poate raspandi usor si la unghiile de la mana un loc mai o crema continand ulei de arbore de ceai pentru a trata ciuperca piciorului, 6 picaturi ulei de arbore Se mentine piciorul cu zona afectata in acesta punga, 30 Oct Se face un amestec din 10 picaturi ulei de lavanda, ulei de lavanda, pe toata 29 Mar Daca doriti sa aplicati un tratament naturist pentru ciuperca piciorului, otet Toate articolele pe tema: Ciuperca picior tratament. Magazin CleanFeet Creme si Uleiuri. Ciuperca piciorului, tratază micozele, cat si spatial dintre degetele picioarelor. Am aruncat ustensilele de unghii si am cumparat separat pentru picioare si maini. A fost o 19 Mai Micoza piciorului sau ciuperca piciorului este o afectiune pe care multe persoane o ulei de galbenele pentru ciuperca piciorului ; Tratament impotriva eczemelor: ulei de lavanda si ulei de coacaze negre mai 5, Ai nevoie de picături de ulei aromatic de eucalipt, lavandă sau arbore de ceai și apă caldă.

04.05.2019

Seborrheic dermatitis SD is a chronic inflammatory disease that affects more frequently face and scalp. DS occurs in both adults and children, men are more often affected than women. The etiology of the disease is not fully understood, but there are several factors involved in the development of seborrheic dermatitis. The histology of seborrheic dermatitis is similar to psoriasis, sometimes only time will tell which disease is present. The treatment must be non-aggressive, and almost all patients can be treated successfully with topical therapy: antifungal shampoos, creams, lotions, low to medium potency topical corticosteroids, metronidazole gel.

27.04.2019
hipertensiune arteriala cauze manifestari prevenire

Hipertensiunea arterială HTA , cunoscută, de asemenea, sub numele de tensiune arterială crescută sau hipertensiune , este o boală cronică caracterizată prin valori crescute ale presiunii arteriale. Valoarea ridicată face ca inima să pompeze într-un ritm mai accelerat față de ritmul normal pentru a propulsa sângele în vasele sangvine. Presiunea arterială este de două tipuri: presiunea arterială sistolică presiunea sângelui în artere în timpul contracției mușchiului cardiac și presiunea arterială diastolică presiunea sângelui în perioada de relaxare a mușchiului cardiac.

27.02.2019
piele sensibila dermatita cauze lipsa vitamine minerale seleniu

Melanina este o substanta pigmentara inchisa la culoare, care se regaseste in piele, membranele ochiului si par, oferind acestor organe nuante specifice. Pielea poate avea nuante mai deschise sau mai inchise, in functie de cantitatea de melanina prezenta. Melanina prezenta in piele este sintetizata de melanocitele situate in stratul bazal al tegumentului si are rol de protectie naturala impotriva razelor UV emise de soare. Irisul poate avea nuante de verde, albastru, caprui sau negru, in absenta melaninei sintetizata de melanocitele membranelor ochiului devin vizibile straturile profunde ale irisului, de culoare albastra. Parul poate avea nuante de blond, saten, castaniu, roscat sau brunet, cu cat exista mai multa melanina in foliculi melanina sintetizata in foliculii parului cu atat este mai inchisa culoarea parului.

04.02.2019
cauzele hipertensiunii poate fi ficatul gras

Ficatul gras este strans legat de obezitate, colesterol ridicat si hipertensiune arteriala. Desi este greu de detectat, exista o serie de simptome care iti pot indica aceasta afectiune. Numele stiintific al ficatului gras este steatoza hepatica , desi este mai cunoscut ca si ficat gras.

04.02.2019
dermatita atopica bebelusi cauze

Subiectul acesta este atât de sensibil petru mine, încât voi povesti despre el, direct, fără ocolișuri și introduceri. Din păcate, la vremea respectivă, adică încă de pe vremea când eram însărcinată și nu făcusem cunoștință cu Matei, nu mă informasem, de fapt nici nu îmi imaginasem că o asemenea iritație, așa cum am văzut-o la început, ar putea aduce atâtea necazuri. Mă refer la dermatita atopică, o afecțiune aparte a pielii bebelușilor, care se poate numi chiar o patologie a acesteia. Și pentru că acum regret că nu am știut mai devreme despre această afecțiune și pe care, astfel, poate aș fi reușit să o previn, vreau sa vă povestesc vouă, mămici sau viitoare mămici, ce am aflat de la dna doctor dermatolog Iulia Panțuru pentru ca voi să puteți veni în întâmpinarea și prevenirea acestei situații. Începând cu începutul totuși, să vă povestesc câte ceva despre pielea bebelușilor.

31.12.2018

Copyright © iaiphotography.com 2020 All Rights Reserved.